Haapakosken Kiri

Kiri, kiri kuntoilemaan, mahdollisuuksia on monenlaisia!

Kirin toiminta keskittyy ensisijaisesti lasten ja nuorten liikunnan ja kilpaurheilun järjestämiseen ja suorituspaikkojen kunnossapitoon.
Lisäksi Kiri edesauttaa aikuisten terveysliikuntaa järjestämällä liikuntapaikkoja esimerkiksi kesällä pururata ja talvella hiihtolatuverkosto.

Haapakosken Kiri kerää kannatusmaksua toimintaan esim.moottorikelkkaan ja muuhun toimintaan.

Jos et ole saanut pankkisiirtoa, kannatusmaksun voi maksaa tilille: FI46 4747 1020 0682 58

Nuorisoseuran hiihtokisat 4.2.2018 klo 13 (kisat klo 14)
Haapakosken Nuorisoseura ja Haapakosken Kiri järjestävät yhteistyössä hiihtokisat seuralla. Sarjat tehdään ilmoittautuneiden mukaan (ilmoittautuminen klo 13-14). Kentällä on lyhyt, suora latu pienemmille, ja pellolla 400 m latu isommille hiihtäjille. Kilpailijoille tarjotaan lämmintä mehua ja palkinto suorituksesta. Nuorisoseuran sisällä on buffet, ja makkaranpaistonuotio sytytetään pihalle. Mukaan voi ottaa omat makkarat tai ostaa makkaraa seuralta. Lapsille on temppurata seuran salissa, rekiajelua moottorikelkalla ja pulkkamäkikin on aika iso! Kennelliiton Kaverikoirat ovat rapsuteltavina klo 13-14.

Kirin toimintaan ovat kaikki tervetulleita. Johtokunta valitaan vuosittain.  Johtokunnan toiminnan lisäksi voi osallistua esimerkiksi olemalla toimitsijana Kirin järjestämissä kilpailuissa. Lisäksi Kirillä on erilaisia työtalkoita.

Puheenjohtaja: Jani Kangasluoma

Varapuh.joht. Mika Alakarhu

sihteeri Riitta Kangasluoma

Rahastonhoitaja Virpi Latvala-Keskinen

Veli-Pekka Peltola

Heli Kangasluoma

Pauli Alakarhu

Pasi Hakola